kedvezmenyezetti_infoblokk_keretes

Elérhetők a projekt megvalósítása során használandó dokumentációs sablonok

2024. március 21.

A honlapra felkerültek a program megvalósítása során a Partnerszervezetek által kötelezően használt dokumentációs sablonok.

Miután a 2024. március 12-én életbe lépett a Támogatói Szerződés a Támogató és a Hajléktalanokért Közalapítvány, mint Megvalósító között, ezért a Program a megvalósítás fázisába lépett. A kezdet hivatalos dátuma 2024. március 1. A szolgáltatásbiztosítás legelső napja, azaz a napi élelmiszeradagok eljuttatása a hajléktalan emberek részére március 25-vel startol. Ennek a folyamatnak főszereplői a Hajléktalanokért Közalapítvány Partnerszervezetei, akik közvetlen kapcsolatban állnak a célcsoport tagjaival. A folyamat adminisztrációjához szükséges, a Projektiroda által biztosított, megfelelő arculati elemekkel ellátott sablonjait a szervezetek részére eljuttatja, valamint a tájékoztató honlapon letölthető formában elérhetővé teszi.

Továbbá a program előkészítése során, a február utolsó harmadában, 4 alkalommal megtartott szakmai fórum alkalmakon, a projekt részleteit és eljárásait bemutató előadások diái is felkerültek az érdeklődők részére.

Kategóriák:
Megvalósítás

Vissza