kedvezmenyezetti_infoblokk_keretes
...

Megvalósítás

Letölthető tájékoztató szórólap

Letölthető a projekt indulásáról szóló szórólap.

Színes szórólap A4-es méretben

Fekete-fehér szórólap A4-es méretben

Tovább

Elindult a melegétel csomagok kiszállítása

2024. március 25-én elindult az élelmiszer csomagok kiszállítása a partnerszervezetek felé, mely szervezetek a rászoruló hajléktalan személyek részére minden munkanapon meleg étel tudnak kiosztani.

A Hajléktalanokért Közalapítvány által megvalósított EFOP Plusz kiemelt célja a szociális felzárkózás támogatása Magyarországon. Jelen program a rászoruló személyek támogatásának területén prioritásként kezeli a melegétel és kiegészítő élelmiszer rendszeres biztosítását hajléktalan személyek számára, kapcsolódó kísérő intézkedések keretében pedig olyan szükséglet alapú szolgáltatásokat kíván biztosítani, melye… Tovább

Elérhetők a projekt megvalósítása során használandó dokumentációs sablonok

A honlapra felkerültek a program megvalósítása során a Partnerszervezetek által kötelezően használt dokumentációs sablonok.

Miután a 2024. március 12-én életbe lépett a Támogatói Szerződés a Támogató és a Hajléktalanokért Közalapítvány, mint Megvalósító között, ezért a Program a megvalósítás fázisába lépett. A kezdet hivatalos dátuma 2024. március 1. A szolgáltatásbiztosítás legelső napja, azaz a napi élelmiszeradagok eljuttatása a hajléktalan emberek részére március 25-vel startol. Ennek a folyamatnak főszereplői a Hajléktalanokér… Tovább

Tájékoztatás a szolgáltatásbiztosítás megkezdésének dátumáról

Rövidesen indulhat a Partnerszervezetek segítségével az élelmiszeradagok eljuttatása a hajléktalan emberek részére.

Rövid közlemény:

A Hajléktalanokért Közalapítvány, miután a projekt Támogatási Szerződése 2024. március 12-én hatályba lépett, ez alapján a szolgáltatásbiztosítás megkezdésének dátumát, azaz az élelmiszer szállítások kezdő napját 2024. március 25-re rögzíti.

Tovább

Elindul az Élelmiszer támogatás biztosítása hajléktalan személyek részére című program

A Hajléktalanokért Közalapítvány benyújtotta pályázatát az "EFOP Plusz-5.2.1-23" kódszámú, "Élelmiszer támogatás biztosítása hajléktalan személyek részére" című pályázati kiírásra. A benyújtott pályázatot 2024. február 28-án bírálták el.

A tervezett program tervei pozitív elbírálást kaptak, így a Hajléktalanokért Közalapítvány az EFOP Plusz 5.2.1-23-2024-00001 azonosítószámon benyújtott pályázata a 2024 március 12-én hatályba lépett Támogatói Szerződés értelmében a megvalósítás fázisába léphet.

A Projekt elszámolható költségeit az Európai Szociális Alap Plusz Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból… Tovább