kedvezmenyezetti_infoblokk_keretes

A Hajléktalanokért Közalapítvány Projektiroda nyílt pályázati Felhívása

2024. szeptember 24.

A Hajléktalanokért Közalapítvány Projektiroda nyílt pályázati Felhívást hirdet hajléktalanellátó szervezetek részére

Tisztelt Pályázó!


A Hajléktalanokért Közalapítvány Projektiroda által meghirdetett nyílt pályázati Felhívás 2024.10.10-i dátummal módosításra került.

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy a Hajléktalanokért Közalapítvány Projektiroda által 2024.09.24-én meghirdetett nyílt pályázati Felhívás

  • 5. pontjában foglaltak,
  • valamint a pályázat benyújtásának határideje módosításra került.


A Hajléktalanokért Közalapítvány Projektiroda, a Közalapítvány szervezeti egysége (továbbiakban: Projektiroda) nyílt pályázati Felhívást hirdet az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Plusz tárgyában:

Partnerszervezetek kiválasztása az „Élelmiszer támogatás biztosítása hajléktalan személyek részére” – EFOP PLUSZ projekt megvalósításához.

Az EFOP PLUSZ Projekt a hajléktalan személyek alapvető szükségletei közül az étkezéshez, mint az élet fenntartásához szükséges alapszükséglet kielégítéséhez járul hozzá.

A Közalapítvány az EFOP PLUSZ projekt keretében vállalta, hogy 2024. március 25. és 2028. december 31. között munkanapokon országosan átlagosan 4.200 db ételadagot oszt ki a célcsoport számára.

A Projektiroda jelen Felhívásra érkezett pályázatok alapján hozott döntésben határozza meg azon Partnerszervezeteket (hajléktalanellátó szervezeteket), melyekkel együttműködve 2025. május 1. és 2028. december 31. között megvalósítja projektjét.

A Felhíváshoz kapcsolódó pályázati anyagok megtalálhatóak az alábbi linken:

https://hkaprojekt.hu/megvalositas/palyazatok/

Pályázat benyújtásának határideje: 2024. 10.18. 24:00

Mellékletek:

Pályázati felhívás

Pályázati adatlap

Adatkezelési tájékoztató

Együttműködési megállapodás tervezet

Nyilatkozat tervezet

NYÍLT PÁLYÁZAT - hka projekt

Kategóriák:
Megvalósítás Pályázatok

Vissza